Serwis w Łodzi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • agrosz
    Classic
    • 2009
    • 3

Serwis w Łodzi

Zamieszczone przez kropeck
    PIN do IMMO da się zczytać programem VAG COMMANDER :-) Wkrótce go będę miał do przetestowania
    A którą wersją VAG commandera ?. Masz może jakis opis jak się to robi ?
  • pawelbajdzienko
    Classic
    • 2008
    • 8

Serwis w Łodzi

Mam pytanie o jakości serwisów Skody w Łodzi. Czy macie doświadczenie jeśli chodzi o serwisy autoryzowane oraz warsztaty naprawcze w Łodzi, które są godne polecenia. W najbliższym czasie będę wymieniał w swojej octavii /1,9 TDI 90 km silnik ALH skrzynia automatyczna 2001 rok combi/ olej w skrzyni biegów. Dzwoniłem do serwisów Zimnego, potwierdzili, że wykonują taką usługę lecz z rozmowy wywnioskowałem, że nie za bardzo orientują się w temacie. Dzwoniłem też do serwisu nieautoryzowanego na Przybyszewskiego 195/205. - wiedzieli co mówią. Wzbudzili moje zaufanie. Proszę o opinię ewentualnie inne warsztaty godne polecenia.
    Pawel Octavia 1,9 TDI COMBI 2001 AUTOMAT

Komentarz

• kontakt.pl
      Drive
      • 2008
      • 62
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

poza tym VW serwisowałem u Sztupeckiego tu masz link http://www.sztupecki.pl/ skodę też robi

Komentarz

• Kowal_ldz
        Rider
        S_OCP Member
        • 2008
        • 515

pawelbajdzienko, ja osobiście polecam Bednarka na Szczecińskiej miłe chłopaki i wiedzą co robią nigdy nie miałem problemu i nawet wstawisz brudne auto i Ci umyją raz tak miałem Bo widzą że OCP to innaczej traktują wiedząc, że puszcze fame na forum i lipa
        autoKOWALSKIszkoła ul. Lutomierska 69 Łódź tel. 602 465 680 ZAPRASZAM !!!

VW POLO 9N 2004r. obecnie
        Skoda Octavia II 2007r. SPRZEDANA
        Skoda Octavia Combi II FL 2010r. obecnie

Komentarz

• pawelbajdzienko
          Classic
          • 2008
          • 8

Dzięki za podpowiedź, skorzystam z Bednarka.
          Pawel Octavia 1,9 TDI COMBI 2001 AUTOMAT

Komentarz

• Yogi
            Ambiente
            S_OCP Member
            • 2005
            • 170

ul. sienkiewicza chyba 100 (na wysokości pogotowia - po przeciwnej stronie)

wjezdza się w brame i jedziesz do samego końca
            e46 320d

Komentarz

• dudekv
              Classic
              • 2008
              • 9

Sztupeckiego nie polecam. Drogi, przerośnięte EGO a 2-tygodniowymi terminami wita klienta na dzień dobry (zakład krótko otwarty a w soboty wcale)

Polecam Michała z Olechowskiej 29 lub Jarka Szczęsnego z Bulwarowej 6.
              Mają dobre narzędzia, sprzęt warsztatowy, blokady rozrządów, najnowsze oprogramowania.

Komentarz

• golibroda
                Rider
                • 2009
                • 530

dudekv, Może rzuć kontretnymi adresami bo ja znam tylko Zbyszka z Bogdańca
                Pozdrawiam
                Piotr

Komentarz

Pracuję...